Open NK Beach Wrestling 2019

 

Het ‘ Open NK Beach Wrestling 2019’ voor jeugd & volwassenen  die op zaterdag 24 of zondag 25 augustus plaatsvonden op het strand van Muiderberg was een groot succes ! De competitie die  open is voor atleten uit het worstelen, sambo, judo, bjj, mma & grappling en voor sporters uit Belgie, Nederland, Luxembourg & Duitsland werd bij gewoond door de burgemeester van de Gooise meren dhr. Han ter Heegde die het een ernom succes vond en een goede follow up van de zeer geslaagde clinic voor jongeren in juli gehouden door de Sportcoaches Gooise Meren, ook op het strand van Muidenberg.

 

 

 

The World Police & Fire Games

 

Voor het eerst in zijn geschiedenis komen de World Police & Fire Games naar Nederland. Rotterdam heeft de eer gekregen om dit grote internationale gemengde sportevenement ter wereld te organiseren. In de zomer van 2021 zullen bijna 10.000 mensen die op politie-, brandweer-, douane- en correctieafdelingen werken van over de hele wereld deelnemen aan meer dan 60 sporten.

De World Police & Fire Games bieden de mogelijkheid om vriendschappen te sluiten met collega’s van over de hele wereld en om de wereld de betekenis van samenwerking, doorzettingsvermogen, vriendschap en loyaliteit te tonen. De belangrijkste focus van de World Police and Fire Games in Rotterdam zal liggen op dankbaarheid en respect. Namens de Nederlandse samenleving bedanken we iedereen die op politie, brandweer, douane en correcties werkt, die dagelijks hun leven riskeren voor onze veiligheid. Wij als KNKF zijn vereerd om ook een bijdrage te leven. http://www.wpfgrotterdam2021.com/world-police-fire-games-2021-rotterdam/